Knasende sprød kardemommegranola med smag af sesam.
Ingredienser
200 g. grove havregryn
30 g. hvide sesamfrø
30 g. kokosflager
2 spsk. Ahornsirup
3 spsk. Tahin
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. flagesalt
1 håndfuld tørrede tranebær
½ dl. kakaonibs
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175° og beklæd en bageplade med bagepapir.
Bland alle ingredienserne i en skål, undtagen tørrede tranebær og kakaonibs.
Fordel blandingen på bagepladen, og bag granolaen i 10-15 min. Vend i den undervejs, så det ikke brænder på.
Det skal være let gyldent. Når granolaen er kommet ud af ovnen, blandes det med tørrede tranebær og kakaonibs.
Sesam, hvid (Sesame, white), hel

10,00 kr
ØKOLOGISK – Sesamfrø er meget populære i vestlig, mellemøstlig og asiatisk madlavning. Sesamolie bruges til mange ting, især kinesiske retter og sesampasta eller tahini, der er populært i Mellemøsten. Sesam kan også give smag til kager eller brød og give en… read more
Kardemomme (Cardamom), stødt

35,00 kr
ØKOLOGISK - Hvis du ikke har tid til at afskalle og støde kardemomme derhjemme, så kan du købe vores friskkværnede version. Da det er helt friskkværnet kan smagen være kraftigere end du er vant til, så brug det forsigtigt i starten.… read more
Salt, flagesalt

20,00 kr
Flagesalt er sprøde saltflager er produceret og høstet efter gamle traditioner. Strukturen og fugtigheden i saltet forbedrer smagsoplevelsen og ser smukt ud på bordet. ASAs flagesalt er produceret på Island, hvor saltholdigt havvand varmes op og herefter høstes saltkrystallerne, når… read more
Kakaonibs, hel

25,00 kr
ØKOLOGISK - 'kakaonibs' er den del af kakaobønnen, der er tilbage, efter bønnen er blevet ristet, knust og skallet. De er ideelle til smoothies, is og granola DK-ØKO-100 Oprindelse: ikke-EU-jordbrug Andre navne Dansk: kakaonibsEngelsk: cacao nibs… read more