BALSAMICO GLASEREDE RØDBEDER MED TIMIAN

BALSAMICO GLASEREDE RØDBEDER MED TIMIAN


1⁄2 kg. små runde rødbeder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 spsk. Akacie honning / Agave sirup 1
2 tsk. tørret timian
1 tsk. stødt sort peber
2 tsk. birkerøget flagesalt / almindelige flagesalt

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200° C.

Skræl og vask rødbederne, og skær dem ud i kvarte. Vend dem med alle de resterende ingredienser og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 30-40 min. Vend dem gerne undervejs.
Hæld den resterende glaze over rødbederne, når de er færdigbagte.

Dejligt tilbehør til fx. lam eller kylling.
Kan også blandes med feta og valnødder, og spises som en selvstændig ret med en skive brød til.

Timian (Thyme), hel

Timian (Thyme), hel

45,00 kr

ØKOLOGISK - Timian dyrkes bedst i et tørt, varmt klima, og det er en vigtig ingrediens i mange middelhavsretter. Den bevarer sin aroma godt, når den er tørret og er ofte brugt i gryderetter og supper som en varmende vinterurt. Timian… read more

Peber, sort (Pepper, black), hel

Peber, sort (Pepper, black), hel

45,00 kr

ØKOLOGISK – Sort peber er lavet ved gæring og tørring af de umodne bær af piper negrum. Når bærrene er plukket tørres de i solen indtil de bliver sorte. Smagen virker godt til både søde og krydrede retter. Det er bedst… read more

Salt, flagesalt

Salt, flagesalt

20,00 kr

Flagesalt er sprøde saltflager er produceret og høstet efter gamle traditioner. Strukturen og fugtigheden i saltet forbedrer smagsoplevelsen og ser smukt ud på bordet. ASAs flagesalt er produceret på Island, hvor saltholdigt havvand varmes op og herefter høstes saltkrystallerne, når… read more

« Tilbage til opskrifter