CHAPATI

CHAPATI


Nemme indiske fladbrød som tilbehør til karry retter.

Ingredienser:

250 g hvedemel

2 spsk. olie

1 tsk. salt

1 ¼ dl vand

Fremgangsmåde:

Bland mel og salt og tilsæt olien. Rør sammen, og tilsæt nu vandet lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen til den er glat og ikke hænger fast i hænderne.

Lad hvile i 20-30 min. Efter dejen har hvilet æltes den igennem igen og deles i 8-10 stykker, afhængig af hvor store du ønsker dine Chapati skal være.

Rul hvert stykke meget tyndt ud til du har en tykkelse som på en pandekage. Steg chapatierne på en middelvarm tør pande i 1-2 min. på hver side.

Brug chapatierne til at scoope din yndlings karryret op med, præcis som de traditionelt spises i Indien.

Salt, havsalt

Salt, havsalt

5,00 kr

- Havsalt laves ved fordampning af havvand, og har en bedre smag og tekstur end bordsalt. Selvom havsaltets grovere tekstur bevares, kan det give en anderledes fornemmelse i munden og ændringer i smag på grund af sin langsommere opløsningshastighed. Dets… read more

« Tilbage til opskrifter