GRÆSKAR MUFFINS MED PUMPKIN SPICE

GRÆSKAR MUFFINS MED PUMPKIN SPICE


Græskar og efterår hører sammen. En hyggelig måde at nyde efteråret på kunne være med de her dejligt krydrede muffins.
De er lidt til den sunde side, så de kan også nydes som morgenmads-muffins eller en sund snack.

Ingredienser:

100 gr. mandelmel

75 gr. havregryn

150 gr. hvedemel

180 gr. græskarpuré

100 gr. kokossukker

1⁄2 dl. ahornsirup

1 dl. havremælk

1 dl. smagsneutral olie

2 æg

1 1⁄2 tsk. Pumpkin spice

1⁄2 tsk. Cassia kanel

1⁄2 tsk. flagesalt

2 tsk. natron

Knas til toppen:

3 1⁄2 spsk. havregryn

2 spsk. græskarkerner

1 spsk. ahornsirup

Et nip flagesalt

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 175°.

Bland mandelmel, havregryn og hvedemel i en skål for sig.

Bland græskarpuré, kokossukker, ahornsirup, havremælk, olie og æg i en anden skål og rør sammen til æggene er rørt helt ud. Tilsæt nu

Pumpkin spice, kanel, salt og natron og rør igen godt sammen.

Tilsæt nu de våde ingredienserne til de tørre. Dejen vil synes meget våd, men det som det skal være.

Rør ingredienserne sammen til knaset der skal på toppen. Fordel dejen i ca. 15 muffinforme og bag dem i 25-30 minutter.

Nyd med en kop te eller en kop gylden mælk.

« Tilbage til opskrifter