GRÆSKARGRØD MED PUMPKIN SPICE OG ASA DRYS

GRÆSKARGRØD MED PUMPKIN SPICE OG ASA DRYS


Havregrød med græskarpuré og varme krydderier er en skøn måde at starte dagen på i de kolde vintermåneder. Cremet og mætte de. Lidt ligesom at få et varmt kram indefra.

Ingredienser:

1 portion

1 dl. havregryn

3⁄4 dl. græskarpuré

1 dl. havremælk

1dl. vand

1⁄2 tsk. Pumpkin spice

1⁄2 tsk. ASA drys

1⁄2 tsk. stødt kardemomme

1⁄2 tsk. havsalt

1 tsk. ahornsirup

Fremgangsmåde:

Bland havregryn, havremælk, vand og alle krydderierne i en kasserolle.

Kog op og lad simre imens der jævnligt røres i grøden.

Når grøden har en passende konsistens tilsættes græskarpuré og ahornsirup.

Varm igennem imens der røres. Tilsæt evt. lidt mere vand eller havremælk, hvis grøden bliver for fast.

Server med ristede græskarkerner, nødder, frisk æble eller pære, mandelsmør, kold skyr og et drys kanel på toppen.

« Tilbage til opskrifter