GYLDEN MÆLK MED GURKEMEJE

GYLDEN MÆLK MED GURKEMEJE


Denne gyldne drik kommer fra ayurveda-traditionen, der er kendt for anti-inflammatoriske egenskaber og er blevet brugt til at løsne ømme muskler, ledsmerter og fremme fordøjelsen samt mange andre positive egenskaber. Derudover så smager det skønt. Den gyldne mælk kan også tilsættes supper, gryderetter, brød, kager og morgengrød. The sky is the limit!
Gylden Mælk-krydderi indeholder: Gurkemeje, ingefær, kanel, sort peber og kardemomme

Ingredienser:
(Til en enkelt kop)
1 kop mælk (enten komælk eller plantebaseret – mandel, kokos eller hvad du synes)
1/2 spsk. ĀŠĀ Gylden Mælk-krydderi
1/2- 1 tsk. honning (valgfrit)
1/2- 1 tsk. kokosolie (valgfrit – hjælper med optagelsen af curcumin)

Fremgangsmåde:

Hæld mælken i en lille gryde og varm op til lige før kogepunktet. Sluk for varmen.


Pisk 1/2 spsk Gylden Mælk-krydderi i.

 

Tilsæt honning og kokosolie, hvis du ønsker det, og nyd en frisk og varm kop gylden mælk.

Gylden Mælk krydderi (Golden Milk), stødt

Gylden Mælk krydderi (Golden Milk), stødt

45,00 kr

Denne blanding har vi lavet, så du selv kan lave 'Gylden Mælk'.   Se vores opskrift på Gylden Mælk her.

« Tilbage til opskrifter