HARISSA HUMMUS

HARISSA HUMMUS


Ingredienser

1 dåse kikærter
2 spsk. tahin
3 spsk. olivenolie
Saften fra 1 citron
2 spsk. vand
1 tsk. havsalt
1 spsk. Harissa

Fremgangsmåde

Dræn og skyl kikærterne. Pil evt. skindet af kikærterne for at opnå den mest cremede konsistens på hummusen.

Blend kikærterne med resten af ingredienserne indtil cremet og lind. Smag til med salt og citronsaft.

Pynt hummusen med lidt olivenolie, bredbladet persille, et drys Harissa og evt. ristede sesamfrø.

Dejlig dip til fladbrød, ovnbagte rodfrugter og som tilbehør til kylling og lam.

Harissa, stødt

Harissa, stødt

45,00 kr

ØKOLOGISK - Harissa er egentlig en chilisauce, der bruges i det nordafrikanske køkken. Vi har lavet en tør version, der blot skal blandes med 1/3 af henholdsvis vand, citronsaft og olivenolie. Bland chilipastaen til den konsistens, der passer dig. Harissa… read more

« Tilbage til opskrifter