PIZZASNEGLE

PIZZASNEGLE


En børnefavorit.

Til dej:
5 dl sødmælk
25 g gær
¼ dl sukker
2 tsk salt
700 g hvedemel

Til tomatsauce:
100 g hakkede tomater (gerne fra flaske)
1 spsk ASA tomatsaucemix (se nedenfor)
4 dele oregano
2 dele basilikum
1 del timian
salt

Til fyldet:
150 g kogt skinke, hakket
150 g revet mild cheddarost
1 æg, pisket med 2 spsk koldt vand


Fremgangsmåde:

Dej
Lun mælken til cirka 37 grader.
Opløs gæren i den lune mælk og rør sukker og salt i.
Bland melet i og ælt til dejen er blank. Sæt dejen lunt og lad den hæve i 1 time. 

Tomatsauce
Giv tomaterne et opkog med krydderierne.

Tilberedning
Rul dejen ud til cirka 40 x 30 cm.

Fordel tomatsauce, skinke og revet ost på dejen og rul den til en lang pølse. Skær den i 18 - 20 stykker. Placer stykkerne på bageplader på bagepapir og tryk dem flade.

Pensl dem med pisket æg og bag dem i 25-30 minutter ved 175 grader varmluft, eller til de er færdige og gyldne.

Servér gerne pizzasneglene lune, eller brug dem i madpakken.

Oregano, hel

Oregano, hel

45,00 kr

ØKOLOGISK – Oregano er en del af merian familien og bruges, ligesom merian, til at give smag til kød, pølser og saucer. Det er en kraftigt og aromatisk urt, der er meget populær i italiensk og fransk madlavning. Tørret oregano bevarer… read more

Basilikum (Basil), hel

Basilikum (Basil), hel

30,00 kr

ØKOLOGISK - Frisk og tørret basilikum smager meget forskelligt – frisk basilikum har en skarp smag, mens tørret basilikum har en mere underspillet smag, der minder lidt om mynte. Basilikum stammer oprindeligt fra Indien. Basilikum er blevet meget populært i… read more

Timian (Thyme), hel

Timian (Thyme), hel

45,00 kr

ØKOLOGISK - Timian dyrkes bedst i et tørt, varmt klima, og det er en vigtig ingrediens i mange middelhavsretter. Den bevarer sin aroma godt, når den er tørret og er ofte brugt i gryderetter og supper som en varmende vinterurt. Timian… read more

« Tilbage til opskrifter