
En børnefavorit.
Til dej:
5 dl sødmælk
25 g gær
¼ dl sukker
2 tsk salt
700 g hvedemel
Til tomatsauce:
100 g hakkede tomater (gerne fra flaske)
1 spsk ASA tomatsaucemix (se nedenfor)
Salt
Til fyldet:
150 g kogt skinke, hakket
150 g revet mild cheddarost
1 æg, pisket med 2 spsk koldt vand
Fremgangsmåde:
Dej
Lun mælken til cirka 37 grader.
Opløs gæren i den lune mælk og rør sukker og salt i.
Bland melet i og ælt til dejen er blank. Sæt dejen lunt og lad den hæve i 1 time.
Tomatsauce
Giv tomaterne et opkog med krydderierne.
Tilberedning
Rul dejen ud til cirka 40 x 30 cm.
Fordel tomatsauce, skinke og revet ost på dejen og rul den til en lang pølse. Skær den i 18 - 20 stykker. Placer stykkerne på bageplader på bagepapir og tryk dem flade.
Pensl dem med pisket æg og bag dem i 25-30 minutter ved 175 grader varmluft, eller til de er færdige og gyldne.
Servér gerne pizzasneglene lune, eller brug dem i madpakken.