PIZZASNEGLE MED SMAG

En børnefavorit.

Til dej:

5 dl sødmælk

25 g gær

¼ dl sukker

2 tsk salt

700 g hvedemel

Til tomatsauce:

100 g hakkede tomater (gerne fra flaske)

1 spsk ASA tomatsaucemix (se nedenfor)

4 dele oregano

2 dele basilikum

1 del timian

Salt

Til fyldet:

150 g kogt skinke, hakket

150 g revet mild cheddarost

1 æg, pisket med 2 spsk koldt vand


Method:

Dej
Lun mælken til cirka 37 grader.
Opløs gæren i den lune mælk og rør sukker og salt i.
Bland melet i og ælt til dejen er blank. Sæt dejen lunt og lad den hæve i 1 time. 

Tomatsauce
Giv tomaterne et opkog med krydderierne.

Tilberedning
Rul dejen ud til cirka 40 x 30 cm.

Fordel tomatsauce, skinke og revet ost på dejen og rul den til en lang pølse. Skær den i 18 - 20 stykker. Placer stykkerne på bageplader på bagepapir og tryk dem flade.

Pensl dem med pisket æg og bag dem i 25-30 minutter ved 175 grader varmluft, eller til de er færdige og gyldne.

Servér gerne pizzasneglene lune, eller brug dem i madpakken.

 


Older Post Newer Post