OM AŠA

Når du køber krydderier hos AŠA Spice kan du være sikker på høj økologisk kvalitet, der er produceret på bæredygtig og socialt ansvarlig vis. Det er vigtigt for os at vores krydderier har den helt rigtige smag, duft og farve, og derfor køber vi så vidt muligt direkte hos producenterne. Efter at have importeret krydderierne tester og udvælger vi de bedste til at kværne, blande eller sælge hele i løs vægt til vores kunder.

content
Vi elsker at rejse

AŠA Spice er grundlagt af engelske Julian Amery og dansk Liv efter de mødte hinanden på en rejse i Nepal. Hos AŠA Spice elsker vi at rejse, og når vi bruger krydderier i madlavningen tager de os med på en rejse, hvad end turen går til fjerne lande eller bare ud i køkkenet. Vi har skabt flere unikke krydderiblandinger, der bringer den helt rigtige smag og stemning til din mad og vi vejleder dig gerne, hvis du har brug for vejledning eller inspiration til, hvordan du bruger et krydderi eller får den helt rigtige smag frem i dine retter. AŠA udtales ’asha’ og er hindi for ordet ’håb’.

content
Socialt bevidste krydderier

Social bevidsthed er vigtig for AŠA Spice. Vi er lige så bevidste om måden krydderierne bliver produceret på, som vi er passionerede omkring deres smag og aroma. Derfor prioriterer vi at importere krydderier af høj økologiske kvalitet på basis af et etisk menneskesyn. Vi køber primært direkte fra producenterne og altid i et fair trade forhold, hvor vi sørger for at betale vores leverandører en ordentlig pris for et godt og bæredygtigt produkt. Vi tror nemlig på, at de fleste mennesker, der bliver ordentligt betalt, respektfuldt behandlet og har gode forhold, vil føle stolthed ved deres arbejde og frembringe produkter af høj kvalitet. En stor del af vores overskud bliver derfor også brugt til at etablere og promovere projekter med det erklærede formål at skabe reelle og bæredygtige forbedrede sociale forhold for nogle af verdens fattigste.