Servings
4
En snack der er perfekt til efterårsferien. Denne sprøde, velsmagende, skarpe og krydrede ret består af en traditionel kombination af smag og konsistens, der ofte bliver solgt af gadehandlere i det nordlige indien. Variationen af rettens ingredienser sikrer, at der ikke er to kokke, der forbereder den ens.
Vi har fået opskriften fra Sachin Sharma, senior chef, verandah.
Ingredients
- 120 g nye kartofler
- 50 g kogte kikærter
- 20 g tamarind chutney
- 20 g græsk yoghurt
- 5 g klaret smør
- 5 g korianderblade
- 20 g sev puri (fin)
- 5 g salt
- 4 g ASA Chaat Masala
- 5 g sukker
- 5 cm frisk ingefær
Directions
- Kog kartoflerne indtil de er møre. Hæld vandet fra og lad dem køle. Hak ingefær, grøn chili, rødløg og den friske koriander fint. Pisk yoghurten sammen med sukker i en skål, og stil det til side.
- Mos kartoflerne let med håndfladen, skær dem i halve og steg dem i olie til de er sprøde og gyldne. Bland kartofler og kikærter med de hakkede løg, grøn chili, ingefær og koriander.
- Tilføj tamarind chutney (gem lidt til serveringen), chat masala, klaret smør og bland det med en spatel.
- Servér retten i en dyb tallerken, pynt med tamarind chutney, sødet, græsk yoghurt og sev. Slut med friske korianderblade.