
ASA PEPPERNUTS
Ingen jul uden pebernødder. Derfor har vi også vores helt egen krydderiblanding - ASA Spice pebernøddekrydderi. Vores pebernøddemix indeholder ingefær, hvid peber og allehånde, som er med til at give den helt rigtige smag af jul til pebernødder. Opskriften laver ca 120 pebernødder.

Ingredients
-
125 g blødt smør (stuetemperatur)
- 125 g sukker
- 0,5 dl piskefløde
- 1/2 tsk. natron
- 1/2 tsk. bagepulver
- 250 g hvedemel
- 5 gram ASA Spice pebernøddekrydderi
Directions
- Kom de tørre ingredienser op i en skål, og bland det sammen. Hav en si klar.
- Pisk smør og sukker til en ensartet masse.
- Tilsæt piskefløde, og pisk igen.
- Si de tørre ingredienser ned i smørblandingen, og ælt de tørre ingredienser ind i de våde, så det bliver en sammenhængende dej.
- Del dejen i mindre stykker, som trilles til lange pølser med en lillefingers tykkelse.
- Skær ud i 1 cm tykke skiver, og tril til kugler
- Bag pebernødderne ved 200 grader almindelig ovn i cirka 7 minutter, men hold øje! Alle ovne er forskellige.
- Lad pebernødderne afkøle på en rist, og opbevar dem i en tætlukket kagedåse.