
MULLED WINE (GLÖGG), WHITE
Vi elsker denne opskrift på glögg - den perfekte krydrede og varme drik til vinterens kolde måneder. Vores helt egen glögg krydderiblanding består af kanel, kardemomme, appelsinskal, stjerneanis, nelliker og allehånde. Alle ingredienser er selvfølgelig økologiske.

Ingredients
- ½ bag of ĀŠĀ's spices for white mulled wine
- 15 slices of fresh ginger
- 3 oranges, organic
- 0,5 litre apple juice
- 1-2 dl raisins
- 8 dried apricots, chopped
- 50 g split, blanched almonds
- 1 bottle of white wine
Directions
- Lad rosiner og abrikoser trække i 2 dl af hvidvinen (hvis der skal være lidt mere knald på, kan de trække i 1dl lys rom og/eller 1 dl calvados).
- Skær appelsinerne i skiver og kog dem i ca. en halv time i æblejuicen sammen med krydderierne og ingefæren.
- Lad juicen afkøle og si krydderier, appelsin og ingefær fra.
- Tilsæt mandler, hvidvin og blandingen af rosiner og abrikoser. Varm glöggen op under låg til drikkeklar temperatur og servér glöggen. Undgå at bringe det i kog.