GRÆSKAR MUFFINS MED PUMPKIN SPICE
Græskar og efterår hører sammen. En hyggelig måde at nyde efteråret på kunne være med de her dejligt krydrede muffins.
De er lidt til den sunde side, så de kan også nydes som morgenmads-muffins eller en sund snack.
Ingredients
- 100 gr. mandelmel
- 75 gr. havregryn
- 150 gr. hvedemel
- 180 gr. græskarpuré
- 100 gr. kokossukker
- 1⁄2 dl. ahornsirup
- 1 dl. havremælk
- 1 dl. smagsneutral olie
- 2 æg
- 1 1⁄2 tsk. Pumpkin spice
- 1⁄2 tsk. Cassia kanel
- 1⁄2 tsk. flagesalt
- 2 tsk. natron
- 3 1⁄2 spsk. havregryn
- 2 spsk. græskarkerner
- 1 spsk. ahornsirup
- Et nip flagesalt
Knas til toppen:
Directions
- Forvarm ovnen til 175°.
- Bland mandelmel, havregryn og hvedemel i en skål for sig.
- Bland græskarpuré, kokossukker, ahornsirup, havremælk, olie og æg i en anden skål og rør sammen til æggene er rørt helt ud. Tilsæt nu
- Pumpkin spice, kanel, salt og natron og rør igen godt sammen.
- Tilsæt nu de våde ingredienserne til de tørre. Dejen vil synes meget våd, men det som det skal være.
- Rør ingredienserne sammen til knaset der skal på toppen. Fordel dejen i ca. 15 muffinforme og bag dem i 25-30 minutter.
- Nyd med en kop te eller en kop gylden mælk.