Vi elsker duftende og lune kanelsnegle med snasket fyld, det er der ikke meget, der slår. Fyldet i kanelsneglene består af smør, sukker og kanel. Opskriften giver 12-15 kanelsnurrer.
Ingredienser
- 25 g gær
- 2 dl mælk
- 600 g mel
- 150 g smør
- 50 g sukker
-
3 tsk. ĀŠĀ kardemomme
- 2 æg
- 100 g smør
-
1 spsk. ĀŠĀ kanel
- 3 spsk. sukker
- Æg til pensling
Fremgangsmåde
- Start med at varme mælken og opløs herefter gæren i den lune mælk. Ælt herefter resten af ingredienserne til dejen i og lad dejen hvile i 1 time et lunt sted.
- Bland smør, kanel og sukker. Rul dejen flad og fordel kanel/smør/sukkermassen jævnt over hele fladen.
- Fold dejen på midten og skær dejen i 2 cm. brede strimler. Sno dem og fold derefter en snegl. Pensl snurrerne med æg og bag dem i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 10 minutter.