GYLDEN MÆLK MED GURKEMEJE
Personer
1
Gylden mælk kommer fra ayurveda-traditionen, der er kendt for anti-inflammatoriske egenskaber og er blevet brugt til at løsne ømme muskler, ledsmerter og fremme fordøjelsen samt mange andre positive egenskaber. Derudover så smager det skønt.
Den gyldne mælk kan også tilsættes supper, gryderetter, brød, kager og morgengrød. The sky is the limit. ASAs Gylden mælk-blanding er sammensat, så du nemt kan lave din egen Gylden Mælk, og indeholder: Gurkemeje, ingefær, kanel, sort peber og kardemomme. Gylden mælk er en skøn varm drik, der er ideel, når dagene bliver kortere og køligere.
Ingredienser
- 1 kop mælk (enten komælk eller plantebaseret – mandel, kokos eller hvad du synes)
-
1/2 spsk. ĀŠĀ Gylden Mælk-krydderi
- 1/2- 1 tsk. honning (valgfrit)
- 1/2- 1 tsk. kokosolie (valgfrit – hjælper med optagelsen af curcumin)
Fremgangsmåde
- Hæld mælken i en lille gryde og varm op til lige før kogepunktet. Sluk for varmen.
- Pisk 1/2 spsk Gylden Mælk-krydderi i.
- Tilsæt honning og kokosolie, hvis du ønsker det, og nyd en frisk og varm kop gylden mælk.
Tip. Du kan evt lige si den færdige drik gennem en tesi, hvis du vil undgå for meget krydderibundfald.