INDISK RAITA MED CHAAT MASALA
Raita er en populær indisk tilbehørssauce, som er lavet med yoghurt. Yoghurt i raita giver en kølig og beroligende smag, der fungerer godt som en kontrast til stærke eller krydrede retter. Det bruges ofte som en sideskål eller dip sammen med indiske hovedretter for at balancere smagen og give en forfriskende følelse.
Denne opskrift er lavet i samarbejde med CPHLunchBox. Se flere opskrifter HER.
Ingredienser
-
1 kop - Græsk yoghurt (let pisket med vand)
-
1/2 kop - Hakket agurk/revet gulerod
-
1/2 tsk ASA Chaat masala
-
1 spsk Frisk mynte
-
1 tsk - citronsaft
-
1/2 tsk - ASA stødt spidskommen
-
1/2 tsk - ASA stærk paprika
-
1 tsk - Salt
Fremgangsmåde
Tilsæt agurk og gulerød, yoghurten, ASA chaat masala og salt og bland dem sammen.
Tilsæt citronsaft og mynte. Bland igen.
Tilsæt stødt spidskommen og paprika.
Pynt med mere mynte og server!