SPICY GRØNKÅLSSALAT MED RAS EL HANOUT
Du kender sikkert den populære grønkålssalat med granatæblekerner. Vi har tunet lidt på opskriften og givet denne variant lidt kant med velsmagende, spicy krydderier. Det bliver muligvis lidt svært at gå tilbage til den klassiske variant. Spicy grønkålssalat kan spises som en ret i sig selv, eller som tilbehør.
Ingredienser
- 100 g grønkål
- 50 g cashew nødder
-
1 spsk Ras-el-Hanout
- Olivenolie
- 1 lille løg
- Granatæble kerner
- Saften af 1 lime
- 2 spsk honning
- 2 spsk olivenolie
- Salt
-
Peber
Fremgangsmåde
- Skyl grønkålen grundigt og snit den fint.
- Rist cashew nødder med Ras-el-Hanout og olie på en varm pande.
- Skær løget i fine strimler og pisk limesaft, honning og olivenolie sammen.
- Læg grønkålen på et fad og top med granatæblekerner og løg.
- Dryp dressingen over og fordel cashew nødderne. Krydr med salt og peber.