MAJSKOLBER MEXICAN STREETFOOD STYLE
Personer
3
Når det er sæson for majs er det her en virkeligt lækker måde at tilberede dem på. Majsene er garneret med smeltet smør og lime, salt, Gochugaru chili, persille og parmesanost.
De kan selvfølgelig også tilberedes på grill.
Gochugaru chili er en sød, frugtagtig og let stærk koreansk chili, der traditionelt bliver brugt til kimchi pga den stærkt røde farve, men den kan anvendes på et utal af måder.
Den er fx dejlig at bruge som drys over maden.
Prøv at kombinere den med feta og røget fisk. Desuden er den et godt indslag i dressinger, marinader og hjemmelavet mayonnaise.
Ingredienser
- 3 majskolber
- 3 spsk. smeltet smør
- 1 lime
-
Flagesalt
-
1 1⁄2 tsk. Gochugaru chili
- Hakket bredbladet persille
- Fintrevet parmesanost
Fremgangsmåde
- Kog majsene i letsaltet vand i 10 - 15 minutter.
- Læg dem på et fad og lad dem køle en smule af.
- Dryp det smeltede smør og limesaften over majsene. Drys med flagesalt, Gochugaru chili og hakket persille, og riv tilsidst parmesanost generøst over dem.
- Nyd dem som en snack til en kold øl.