KARDEMOMMEGRØD MED KANELGLASEREDE ÆBLER
  
  
  
    
  		
  			
  		
      
      
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
      
        
            
              
                
                
                
                  
                  
                  
                    Fremgangsmåde
- Bland havregryn med havremælk, kardemomme og salt i en kasserolle.
        
- Bring i kog ved lav varme og lad koge i ca. 5 min. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på.
        
- Lad grøden trække et øjeblik, når den har opnået den ønskede konsistens. Spæd evt. op med vand eller havremælk, hvis den er blevet for tyk.
        
- Skær æblet i tynde både.
        
- Opvarm smørret på en pande og steg æblerne indtil de begynder at blive bløde og afgive væde.
        
- Tilsæt nu ahornsirup/honning og kanel og steg et øjeblik indtil æblerne er blevet godt glaserede.
        
- Top grøden med æblerne, ristede mandler og evt. en skefuld skyr.
        
  
               
             
            
     
   
  
  
     
    
        
    
    
    
      
      
        
          
            ← Ældre posts
          
        
        
          
            Nyere posts →