CHERRY SAUCE WITH HIBISCUS FLOWERS
Brug denne opskrift på kirsebærsauce med hibiscusblomst, hvis du vil give den klassiske kirsebærsauce et eksotisk pift. En af de traditioner, der dukker op på mange julefrokostborde og særligt juleaften, er Ris a la Mande.
Joanna fell in love with it from the first teaspoon, after the fifth one she knew it would become part of her Christmas. Today Joanna want to invite you for a 'twist on tradition' journey. It has a tiny twist so don't be discouraged! It will still taste of cherries, but cherries with a fresh, lovely hint of hibiscus.
Hvis du synes, at det lyder for skørt med hisbiscus i kirsebærsauce, så kan denne opskrift også bruges til cheesecakes, pannacotta eller pandekager.
Ingredients
- 25g ĀŠĀ tørret hibiscusblomst
- 1 3/4 dl vand
- 3/4 dl sukker
- 300g kirsebærsauce
Directions
- Put hibiscusblomst, vand og sukker i en lille gryde og bring det i kog. Lad det simre ved lav varme i ca 10-15 minutter eller indtil det får en sirupagtig konsistens og blomsterne er blevet bløde.
- Tilsæt kirsebærsaucen og rør godt rundt mens saucen varmes op. Du kan justere sukkermængden i forhold til hvor sødt du vil have din kirsebærsauce. Server med Ris a la Mande.