SPICY RODFRUGTSUPPE
Servings
4
En suppe fyldt med vitaminer og varme.
Ingredients
- 300g gulerødder
- 300g pastinakker
- 2 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 3 sps.k olie
- 1 spsk ĀŠĀ stødt ingefær
- 1/2 tsk. ĀŠĀ stødt lemondrop chili
- 1 spsk. ĀŠĀ stødt koriander
- 1 spsk. ĀŠĀ urteboullion
- 750 ml kogende vand
- 1 ds kokosmælk
- 1 potte thai basilikum
- Salt og peber
Directions
- Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og hak dem groft.
- Varm en tykbundet gryde op og tilsæt ingefær, koriander og chili. Lad det få varmen 1 minuts tid. Hold godt øje, krydderierne må ikke brænde.
- Tilsæt olie og grøntsagerne. Steg i 5-7 minutter. Bland urteboullion med vand og hæld det i gryden. Lad det småkoge i 15-20 minutter og tilsæt kokosmælk.
- Tag gryden af blusset og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber og server suppen med thaibasilikum og gerne en håndfuld croutoner.