THAI CAULIFLOWER SOUP WITH RED THAI CURRY
Servings
2
Thai blomkålssuppe med rød thai karry er en perfekt ret til de kolde vinteraftener. ASAs Røde Thai Karry indeholder koriander, sød paprika, citrongræs, hvidløg, spidskommen, citronskal, galangarod, chili og sort peber. Citrongræs og galangarod giver denne blanding et karakteristisk thailandsk præg til denne blomkålssuppe.
Ingredients
- 2 spsk kokosolie
- 1-2 spsk ASA Rød Thai Karry
- 3 dl kogende vand
- 1 skalotteløg, finthakket
- 1 hvidløg, finthakket
- 1 blomkålshoved
- 1 dåse kokosmælk
- 1 bundt koriander
- 30 gram cashewnødder
- Salt
Directions
- Del blomkålshovedet i små buketter og skær stokken i tynde skiver.
- Varm en tykbundet gryde op og kom kokosolie på. Tilsæt ASA Rød Thai Karry, skalotteløg og løg og sauter. Kom blomkålen ved og sauter yderligere. Hæld kogende vand på og lad blomkålen simre under i låg i 10 minutter.
- Imens rister du cashewnødderne på en tør pande til de bliver gyldne. Hak korianderen groft og bland med cashewnødder og et drys salt og stil til side.
- Tag gryden af varmen og blend suppen. Hæld Kokosmælken på og kog suppen op igen. Smag til med salt og server straks.