SHAWARMA MEAT BALLS WITH COUSCOUS SALAD
Servings
4
Shawarma-frikadeller med perlecouscous salat
Giv hverdagsfrikadellerne et mellemøstligt twist med denne opskrift, der byder på saftige frikadeller og en dejlig frisk salat med masser af urter.
Ingredients
- 500 gram hakket oksekød
- 1 spsk. ĀŠĀ shawarma mix
- Evt. chili efter smag
- 1 tsk. ĀŠĀ flagesalt
- 3 æg
- 3 spsk. speltmel
- Olie til stegning
- 200 gram perle-couscous eller bulgur
- 100 gram feta
- 150 gram blandede urter (f.eks. mynte, koriander, bredbladet persille)
- 1 spsk. ĀŠĀ sumac
- Skallen af en økologisk citron, fint revet
- 50 gram usvovlede, tørrede abrikoser.
Kebab-frikadeller
Salat
Directions
- Rør alle ingredienser til frikadellerne sammen til en fars og stil på køl i 15 minutter.
- Kog perle-couscous efter anvisning på pakken og stil til side.
- Rens og hak urter og bland dem med sumac.
- Klip abrikoserne i mindre bidder – det er nemmest med en saks.
- Steg nu frikadellerne på panden.
- Saml salaten ved at komme urteblandingen og abrikoser ned i perle-couscousen og vend rundt.
- Drys med feta og servér sammen med de færdigstegte frikadeller.