ROASTED CHICKEN WITH FAJITA AND SALSA
Servings
2
Ingredients
- 2 kyllingebryster uden skind
- 1 rødløg
- 1 rød peberfrugt, halveret
- 1 frisk rød chili, finthakket (valgfri)
- 1 spsk ASA Fajita
- godt med salt og groft peber
- 1 fed hvidløg, knust
- 1 stort skvæt olivenolie
- saften fra1 lime
- 1 pakke tortillas
- blandet salat
- 250g tomater, finthakkede
- 1 lille løg, finthakket
- 3 milde chillier, finthakkede
- 1 bundt frisk koriander, finthakket
- 1 spsk vand
- salt
- juice fra 1 lime
Marinade:
Tilbehør:
Salsa:
Directions
- Salsa: bland alle ingredienser i en skål, smag til med salt og lime, og den er klar til servering.
- Kylling: Tænd ovnen på 200 grader og pak tortilla’erne ind i sølvpapir.
- Skær kylling, løg og peberfrugt i fine skiver. Put dem i en skål sammen med alle ingredienserne til marinaden. Varm en grillpande op til den er rygende varm og læg tortilla’erne i folie i ovnen.
- Hæld skålens indhold ud på panden og sørg for, at de er i konstant bevægelse i omkring 10-20 sekunder. Pas på med at overstege kyllingen, så den ikke bliver tør.
- Find det tykkeste stykke kylling og skær det over, så kan du tjekke, om det er gennemstegt. Det går ofte hurtigere end man tror. Prøv at tilbered kyllingen, så den stadig er saftig inden i, men lidt brændt på ydersiden, hvilket kræver høj varme.
- Når kylling og grøntsager er færdig hældes pandens indhold over i en skål og serveres sammen med varme tortillaer (ca 8 min i ovnen), salat og salsa.