Pumpkin Latte
Pumpkin latte er en varm, cremet og krydret drik med kanel, ingefær, muskatnød og nelliker. Hygge i en kop!
Ingredienser
- 2 spsk græskarpuré eller 1 hokkaido græsker (til at lave græskarpuré fra bunden)
-
1/2 tsk ASA Pumpkin Pie Spice
- 2 spsk sukker
-
1/3 tsk ASA vaniljepulver
- 1/3 cup stærk kaffe
- 2,5 dl mælk
- 1/2 dl fløde til flødeskum
-
ASA Drys til at drysse med
Fremgangsmåde
- For at lave græskar puré skal du vaske og skære et hokkaido græskar i stykker (med skræl) og damp det i en gryde indtil det er blødt.
- Køl græskaret ned, fjern skrællen og mos det gennem en si indtil du har en blød puré.
- Du kan gemme resterne i køleskabet til at lave mere Pumpkin Latte eller som ingrediens i en græskarsuppe.
- Varm græskarpuréen op med krydderierne indtil der dufter dejligt - ca. 1 1/2 minut.
- Tilsæt sukker og bliv ved med at røre indtil det er en samlet sirup-agtig masse.
- Tilsæt vanilje og mælk og varm det langsomt op.
- Når mælken er varmet helt op kan du bruge en stavblender indtil det skummer.
- Nu kan du vælge om du vil gå videre med at tilsætte kaffe eller drikke det uden. Bare hæld det i en kop og slut af med lidt flødeskum og et drys ASA Drys og nyd.
- Hvis du har brug for et koffein-kick, så lav frisk kaffe og fyld en kop halvt med kaffe og tilsæt mælke-græskar-blandingen, flødeskum og ASA Drys.