THAI RED CURRY WITH DUCK
Servings
til 4 personer
Denne opskrift på and i rød thai karry udgør en nem og lækker thai-ret, der hurtigt kan serveres til aftensmad. Citrongræs og galangarod giver ĀŠĀs thai rød karry et karakteristisk thailandsk præg. Den er nem at bruge i en ret sammen med f.eks. frisk ingefær, hvidløg, kokosmælk og limesaft.
Ingredients
-
300 g B Ingredient Name 300 g Berberi andebrystfilet
- 1 spsk ĀŠĀ rød thai karry
- 100 g små ærteauberginer
- 6 cherrytomater
- 4 frosne kaffir limeblade
- 2 friske chili
- En håndfuld thai basilikum
- 400 ml. Kokosmælk
- ĀŠĀ Havsalt
- ĀŠĀ Peber
- Evt. 200 ml kyllingefond
- 1 1/2 spsk soya
- Saften fra 1 lime
Directions
Rids andebrystfileten på skindsiden og gnid med groft salt og peber
- Skindsiden steges først og derefter kødsiden på en tør pande ved kraftig varme
- Steg andebrystet til det har en lækker rosa farve. Ca. 10 min. på hver side
- Bland kokosmælk, karry og evt. kyllingefond og bring det i kog. Lad simre til noget af væden er kogt ind
- Kom ærteauberginer og dernæst cherrytomater i. Skær andebrystet i skiver og læg det ved
- Tilsæt kaffir limeblade og limesaft. Pynt med thai basilikum, koriander og chili. Server med jasminris
- Alternativt kan retten laves med kylling og årstidens svampe. Tofu og hokkaidogræskar er lækre ingredienser i en vegetarisk version.