Personer
2
Libanesisk brødsalat med Sumak
Ingredienser
- 2 skiver daggammelt brød skåret i mundrette stykker
- 1 spsk. olivenolie
-
Havsalt
- 1 fed knust hvidløg
- 10 cherrytomater skåret i halve
- 1⁄2 rød peberfrugt skåret i tern
- 1 lille rødløg skåret i tynde skiver
- 6 radiser skåret i tynde skiver
- 1⁄2 agurk
- En lille håndfuld hakket frisk mynte
- En lille håndfuld hakket bredbladet persille
- Saften af en 1⁄4 citron
-
1 tsk. Sumak
- 1 spsk. olivenolie
-
Flagesalt
-
Groftkværnet sort peber
Fremgangsmåde
- Rist brødet på en pande med olivenolie og salt indtil det er blevet gyldent og sprødt. Sluk for
- varmen og vend nu med knust hvidløg, og sæt til side imens du forbereder grøntsagerne.
- Bland alle grøntsagerne, urterne og dressingen til salaten og smag til med salt, Sumak og friskkværnet peber.
- Brødstykkerne vendes i lige før servering for at bevare den sprøde overflade.