GRÆSKARGRØD MED PUMPKIN SPICE OG ASA DRYS
Personer
1
Havregrød med græskarpuré og varme krydderier er en skøn måde at starte dagen på i de kolde vintermåneder. Cremet og mætte de. Lidt ligesom at få et varmt kram indefra.
Ingredienser
- 1 dl. havregryn
- 3⁄4 dl. græskarpuré
- 1 dl. havremælk
- 1dl. vand
-
1⁄2 tsk. Pumpkin spice
-
1⁄2 tsk. ASA drys
-
1⁄2 tsk. stødt kardemomme
-
1⁄2 tsk. havsalt
- 1 tsk. ahornsirup
Fremgangsmåde
- Bland havregryn, havremælk, vand og alle krydderierne i en kasserolle.
- Kog op og lad simre imens der jævnligt røres i grøden.
- Når grøden har en passende konsistens tilsættes græskarpuré og ahornsirup.
- Varm igennem imens der røres. Tilsæt evt. lidt mere vand eller havremælk, hvis grøden bliver for fast.
- Server med ristede græskarkerner, nødder, frisk æble eller pære, mandelsmør, kold skyr og et drys kanel på toppen.