TORTILLA CHIPS MED BIRKERØGET SALT OG ANCHO CHILI
Lav dine egne sprøde tortilla chips og tag styringen over hvordan du vil krydre og salte dem. Disse er krydrede med birkerøget salt og Ancho chilipulver, som går godt i spænd.
Ancho chili er en mild chili med en sødlig, frugtig og let røget smag, som er perfekt at anvende til hjemmelavede snacks.
Ingredienser
- 1 pakke små majstortillas
- 2 spsk. olie
-
1⁄2 spsk. Birkerøget salt
-
1-2 spsk. Ancho chilipulver
Fremgangsmåde
- Klip tortillaerne ud i trekanter og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Pensel dem med olie og drys med salt og chilipulver. Brug evt. en tesi til at drysse chilipulveret over chipsene. Det giver et mere jævnt resultat.
- Bag chipsene ved 175° i ca. 10 minutter. Hold øje med dem da de pludselig kan blive forbrændte.
- Server dem med en creme fraiche dip krydret med Salsa Merengue, frisk mynte, lidt salt og citronsaft.