POLLO ISABELLA
Servings
6-8
Hovedret Lækker ret med krydderier og smag. Perfekt til efterårets rusken.
Denne opskrift er udviklet af Camilla Plum.
Ingredients
-
1 stor kylling skåret i 12 stykker
- 2 friske chili
- ½ dl smuttede mandler
- 1 dl store rosiner
- 1 dl svesker med sten
- 1 laurbærblad
- 1 spsk spidskommen
- 1 hel muskatblomme eller ½ tsk revet muskatnød
- 1 knivspids safran
- ½ dl eddike
- 1 dl olivenolie
- 1 helt pillet hvidløg
- 2 store løg i tynde både
- 2 dl hvidvin
- Salt og peber
Directions
Blød frugten ud i hvidvinen, stød safranen i lidt vand i en morter
- Brun løg, hele chili og krydderier i olien, brun kyllingen og kom resten af ingredienserne og lidt vand ved
- Lad det putre ½ time, kom frugt og safran i og lad det simre færdigt
- Spis med brød, avocado/ tomatsalat og kartofler.