KRYDRET SENNEP FRA ASA
Denne sennep er perfekt som et ekstra pift til frokost eller en pølse fra grillen. Den er lidt stærk, nem at lave og kan sagtens holde sig længere tid i køleskabet.
Opskriften har vi fået lov til at lægge på siden af Irina Stefaniak, der er ophavskvinde bag denne opskrift.
(Denne opskrift passer til 3/4 l glas)
Ingredienser
-
200 g sennepspulver
-
40-50 g brune sennepskorn
- 200 g vand
-
1 - 1 1/2 spsk havsalt
-
1 tsk gurkemeje
- 1/2 tsk basilikum
- Saften fra 1 citron
- 2 spsk æbleeddike
- 4 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Bland sennepspulver og sennepsfrø med vand. Lad sennepsfrøene stå og trække i vandet i mindst 4-5 timer eller natten over
- Tilsæt resten af ingredienserne og bland med en håndmixer
- Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt for at få en passende konsistens
- Hæl senneppen på glas og sørg for at låget slutter tæt. Lad glasset stå ved stuetemperatur i 2-3 dage, før det bliver stillet i køleskabet.